Table reservation

We kindly ask you to make table reservations with this enquiry form - if you can plan ahead.

We look forward to seeing you
Your team from the Huberhof

Reservation request:

A good holiday also includes good food

At the Huberhof not only the ingredients are right, but also the ambience!

Winterkarte 2023

Vorspeisen

Rinderbrühe mit Pfannkuchenstreifen€ 7,50
Winterlicher Blattsalat mit Orangenfilets, Speckpflaumen und gehackten Walnüssen€ 10,50
Rote-Bete-Taler mit Meerrettichcreme, geröstete Walnüsse€ 9,00

Vegetarisch

Ofengemüse mit Feta überbacken€ 17,00
Pilzragout mit Spinatknödel€ 17,00

Fisch

Gebratenes Zanderfilet auf großem winterlichen Blattsalat€ 20,50
Gebratenes Zanderfilet, Meerettichsauce, Bouillonkartoffeln€ 25,50

Fleisch

Gebratener Leberkäse, Spiegelei, Bratkartoffeln€ 15,00
„Strammer Max“€ 17,50
Rindertafelspitz, Meerettichsauce, Bouillonkartoffeln€ 21,00
Schnitzel vom Schwein mit Pommes Frites und Salat€ 20,50
Hirschgulasch mit Spätzle und Rotkohl€ 25,00

Desserts

Tiramisu im Glas€ 8,50
Kaiserschmarrn mit Preiselbeeren oder heißen Kirschen€ 9,50
Lauwarmer Apfelstrudel mit Vanillesoße€ 8,50

Wine

The wine list offers interesting wines, discovered and selected by our wine dealer. A good cross-section of European wines will satisfy every taste. We are particularly keen to offer rarities from the Saale/Unstrut and Saxony growing regions.